No SSO cookie

Nasturei cu ciocolata

Postat de

(5/ 3)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      125 g unt, 100 g zahar pudra, 2 galbenusuri, 250 g faina, un praf de sare, 2 linguri apa, ciocolata - pentru umplut.
    • Mod de preparare

      Nasturei cu ciocolata este o reteta de fursecuri foarte gustoasa. Pentru aceasta reteta de prajitura folositi 125 g unt, 100 g zahar pudra, 2 galbenusuri, 250 g faina si ciocolata.Se mixeaza untul cu zaharul si galbenusurile, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina, sarea, apa si se framanta. Aluatul obtinut se pune in folie alimentara si se lasa la frigider 30 minute. Se formeaza apoi, mici bile de aluat, care se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se apasa cu degetul in mijlocul fiecarei bile, pentru a face loc umpluturii.

      Se coc timp de 20-25 minute in cuptorul incalzit inainte. Se lasa sa se raceasca si se umplu cu ciocolata topita.
      Se pot umple si cu gem, dulceata sau diverse creme.

    • Mod de servire

      Nastureii cu ciocolata sunt ideali la cafea sau ceai.
      Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.5449 :: 19.67MB