No SSO cookie

Ochi de pisica

Postat de

(4/ 6)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Foi: 450g faina, 150 g margarina, 5 galbenusuri, 1 cana lapte, 10 g drojdie
    Umplutura: 500g visine sau cirese, 4 albusuri, 150g zahar, 150 g nuca macinata
    Glazura: 150g zahar, 2 linguri cacao, 3 linguri apa, 50g unt
  • Mod de preparare

    Din ingredientele pentru foi se face un aluat si se lasa la crescut 30 minute acoperit si la cald. Se imparte aluatul in 2-3 foi de marimea tavii si de grosime de 5 mm. De-a lungul fiecarei foi de o parte si de alta se aseaza visine sau cirese una langa alta. Se ruleaza spre interiorul tavii din ambele parti lasand un spatiu de 2 cm intre mareginile rulate. Se aseaza rulada intr-o tava unsa cu margarina si faina iar spatiul gol se umple cu albusurile batute spuma cu zahar si nuca macinata. Dupa ce s-a copt si racit se toarna glazura.
  • Mod de servire

    Se taie rulouri
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.4209 :: 19.62MB