Pandispan cu portocale este un desert pufos si poate inlocui reteta de chec. Pentru aceasta reteta ai nevoie de: ulei, zahar, praf de copt, oua.
Pandispan cu portocale se poate face cand vrei ceva dulce si rapid. Se face un amestec pentru pandispan din ulei, suc de portocale, galbenusuri si 1 pahar de zahar. Se adauga treptat faina si praful de copt, amestecand constant. Se toarna intreaga compozitie obtinuta intr-o tava de chec unsa cu unt si faina iar apoi se introduce la cuptor pentru 40 de minute, la foc mediu.
Se lasa in cuptor pana se raceste iar inainte de servire se pudreaza cu zahar.
Pandispanul cu portocale este potrivit pentru o gustare dulce sau langa un pahar cu lapte.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradNu prea suntem adeptii acestui fel de carne care, se stie, are si grasime dar am zis sa incerc si asa ceva si am ales sa o...
Ceafa de porc gatita la cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii