No SSO cookie

Pandispan cu portocale

Postat de

(5/ 2)
Pandispan cu portocale

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    ¾ pahar de suc de portocale
    1/3 pahar ulei
    1 ½ pahar zahar
    1 lingurita praf de copt
    2 pahare faina, 6 oua
    1 lingurita coaja de portocale
  • Mod de preparare

    Pandispan cu portocale se poate face cand vrei ceva dulce si rapid. Se face un amestec pentru pandispan din ulei, suc de portocale, galbenusuri si 1 pahar de zahar. Se adauga treptat faina si praful de copt, amestecand constant. Se toarna intreaga compozitie obtinuta intr-o tava de chec unsa cu unt si faina iar apoi se introduce la cuptor pentru 40 de minute, la foc mediu.

    Se lasa in cuptor pana se raceste iar inainte de servire se pudreaza cu zahar.

  • Mod de servire

    Pandispanul cu portocale este potrivit pentru o gustare dulce sau langa un pahar cu lapte.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.4491 :: 19.66MB