No SSO cookie

Pasca cu ciocolata

Postat de

(5/ 2)
Pasca cu ciocolata

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    Aluat:
    300 g faina
    2 linguri zahar
    1 lingura margarina
    1 ou
    jum de lingurita sare
    10 g drojdie
    umplutura
    600 g branza de vaci
    1 ciocolata
    3 linguri cacao
    1 lingura faina
    esenta de rom
    4 oua
    100 g zahar
    2 plicuri zahar vanilat
    300 g frisca
  • Mod de preparare

    Pregatim aluatul pentru pasca:

    cernem faina facem in mijloc o gaura adaugam zaharul, margarina, sarea, oul si drojdia dizolvata cu putina apa calduta. Amestecam si incepem sa framantam adaugand treptat apa pana se formeaza o coca nelipicioasa. Dam la dospit 20 min.

    Umplutura de ciocolata:

    Batem albusurile spuma cu zaharul dupa care adaugam frisca. Branza de vaci o amestecam cu galbenusurile, esenta, zaharul vanilat, faina, cacao si rasturnam peste compozitia de albusuri. Amestecam bine si adaugam ciocolata topita.
    Intindem intr-o tava (cu inel detasabil) tapetata cu hartie de copt aluatul si rasturnam umplutura peste el. Dam la cuptor la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea. Dupa dam la rece 1 ora,o scoatem din tava si putem servi.

  • Mod de servire

    Putem sa servim pasca cu ciocolata si cu cirese albe facute dulceata din Camara Bunatati din Natura.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.5928 :: 19.67MB