Pasca fara aluat este un preparat pentru meniul de Paste traditional. La baza retetei stau urmatoarele ingrediente: branza de vaci, faina, smantana, praf de copt, stafide
Pentru a pregati aceasta reteta delicioasa de pasca fara aluat trebuie sa amestecam branza, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de budinca (nepreparata), smantana, galbenusurile de ou, albusurile batute spuma si la sfarsit se adauga stafidele. Doar in cazul in care branza este mai moale puteti pune 2 plicuri de budinca. Se unge tava cu unt, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia si se baga la cuptor. Se lasa cca 60-70 de minute in functie de aragaz. O sa fie la mijloc putin mai moale, dar nu va speriati, nu e cruda si cand se raceste se intareste uniform. O lasati la racit in tava si o taiati cand e rece.
Pofta buna! Reteta Pasca fara aluat propusa de Edith Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete cu branza de vaci
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataCiorbita de ''verisoare'' dulci cu legume pline de vitamine,intareste sistemul imunitar ( sper ca am zis un adevar,ramane de...
Ciorbita de perisoare cu amestec de legumeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii