No SSO cookie

Pasca fara aluat

Postat de

(5/ 5)
  • Complexitate Medie

    • Ingrediente

      800 gr branza de vaci
      5 linguri faina
      1 plic de praf budinca de vanilie nepreparata
      o lingurita de praf de copt stins cu lamaie
      200 ml smantana grasa 25% (cred ca a mea a avut doar 15%)
      5 oua
      12 linguri zahar coaja de lamaie zahar vanilat (cam 5 pliculete)
      100 gr stafide (eu am pus 120g)
    • Mod de preparare

      Pentru a pregati aceasta reteta delicioasa de pasca fara aluat trebuie sa amestecam branza, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de budinca (nepreparata), smantana, galbenusurile de ou, albusurile batute spuma si la sfarsit se adauga stafidele.  Doar in cazul in care branza este mai moale puteti pune 2 plicuri de budinca. Se unge tava cu unt, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia si se baga la cuptor. Se lasa cca 60-70 de minute in functie de aragaz. O sa fie la mijloc putin mai moale, dar nu va speriati, nu e cruda si cand se raceste se intareste uniform. O lasati la racit in tava si o taiati cand e rece.

    • Mod de servire

      Pofta buna! Reteta Pasca fara aluat propusa de Edith Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro


       


      Alte retete cu branza de vaci

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    • basileios

      hm! pare delicioasa, am sa o încerc și eu.

      2011-06-11 la 10:41
    • mih_1428

      In modul de preparare nu sunt specificate si cele 5 ling de faina; se pun in compozitie, sau este faina pentru tapetat tava?

      2011-04-04 la 15:18
    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.5644 :: 19.68MB