No SSO cookie

Pasca poloneza

Postat de

(5/ 2)
Pasca poloneza

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml.
    Aluat:
    1 pahar faina
    1/2 pahar zahar pudra
    1 ou
    1/2 pahar lapte
    1 pachet praf de copt
    2 linguri cacao buna
    1/2 pachet margarina cu arome
    1 pachetel vanilie
    Crema de branza:
    1/2 kg branza dulce de vaci
    1/2 pachet margarina cu arome
    2 galbenusuri
    1 pahar zahar pudra
    1 budinca de vanilie
  • Mod de preparare

    Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

  • Mod de servire

    Pasca poloneza se poate pudra cu zahar sau se poate glazura.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.4904 :: 19.67MB