Placinta cu branza, stafide si menta este o reteta delicioasa si simpla. Combinatia din aceasta reteta de placinta este una castigatoare, fiin delicioasa. Pentru aceasta reteta de placinta cu branza aveti nevoie de aluat de foietaj, sirop de menta, branza de vaci.
Daca vrei o crema pufoasa bati ouale separat. Mie imi place crema mai compacta, asa ca am amestecat toate ingredientele din lista. Crema astfel formata, am turnat-o pe o foaie de aluat si am acoperit-o cu cealalta foaie. Am lasat-o la cuptor pentru 45- 50 minute la foc potrivit si am portionat-o dupa ce s-a racit.
Am pudrat placinta cu branza, stafide si menta cu zahar pudra si am servit-o alaturi de un ceai racoritor de fructe.
Sura acestei retete este site-ul Dulcegarii Culinare
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeProbabil multi o sa ziceti ce tortilla spaniola nu se face cu bacon, dar eu am ales sa pun. Si de aceasta data am folosit...
Tortilla spaniola cu bacon la slow cooker Crock-Pot 4,7 LIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii