Prajitura Alba ca zapada cu ciocolata este o delicioasa prajitura de casa cu foi fragede si crema fina de ciocolata. Este o reteta de prajitura pe care e mai indicat s-o pregatiti cu o zi inainte de a fi servita.
Se mixeaza ouăle cu zaharul, uleiul, laptele, bicarbonatul stins si faina, se imparte aluatul in 6 si se coc foi pe dosul tavii in cuptorul incins.
Se mixeaza ouăle cu zaharul, laptele, faina si cacaua si se pun la fiert. Cand este suficient de încinsa se pune si ciocolata, iar cand crema se ingroasa suficient se stinge focul si se pune untul.
Se umplu foile cu crema de ciocolata si se da prajitura la rece pana a doua zi cand se taie si se poate servi.
Reteta de prajitura Alba ca zapada cu ciocolata a fost propusa de FlorentinaG pe forum culinar.
Serviti prajitura Alba ca zapada cu ciocolata dupa ce a stat in prealabil si s-au inmuiat foile.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde"Bunatati pentru Craciun" M-am inspirat de la Mitnita
Desert cozonac BabkaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii