No SSO cookie

Prajitura Buturuga cu crema

Postat de

(5/ 3)
Prajitura Buturuga cu crema

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Pentru blat:
    8 albusuri,15 linguri de zahar, 8 linguri de nuca macinata, lingura de faina.
    Crema: 200 g unt, 200 g zahar pudra,2 linguri de cacao,4 galbenusuri.
  • Mod de preparare

    Pentru prajitura Buturuga cu crema, 8 albusuri se bat spuma cu 15 linguri de zahar, 8 linguri de nuca macinata si o lingura de faina. Se coace un blat din albusuri si zahar, care apoi se ruleaza pe un prosop umed.

    Crema: 200 g unt, 200 g zahar pudra si 2 linguri de cacao le frecam spuma si adaugam, pe rand, 4 galbenusuri. Desfacem blatul, il ungem cu crema, apoi rulam si ungem si pe deasupra, iar la sfarsit, dam ruloul prin nuca macinata sau decoram cu alune de padure, sau crema de ciocolata.

  • Mod de servire

    Prajitura Buturuga cu crema se serveste dupa ce s-a racit.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.5686 :: 18.72MB