No SSO cookie

Prajitura cu foi de napolitana si rahat

Postat de

(5/ 2)
Prajitura cu foi de napolitana si rahat

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    5 oua
    7 linguri de zahar
    o cana nuca tocata
    o bucata ciocolata amara sau cu lapte
    o cana rahat taiat bucatele mici
  • Mod de preparare

    Pentru prajitura cu foi de napolitana si rahat cele cinci albusuri se freaca bine cu 200 g zahar. Amestecul se fierbe pe aburi . In compozitie se adauga un pachet de unt avand grija sa se puna treptat. Nuca tocata, raharul, ciocolata, galbenusurile batute bine se amesteca. Cele doua amestecuri se combina intr-un castron mare.
    Intr-o tava, peste hartia de copt se pune o foaie de napolitana. Amestecul se pune peste foaie, iar la sfarsit deasupra se pune alta foaie de napolitana. Prajitura se lasa la cuptor 20-30 de minute.

  • Mod de servire

    Prajitura cu foi de napolitana si rahat se serveste calda.


    Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.4869 :: 19.67MB