No SSO cookie

Prajitura cu nuca de cocos si crema de ou

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    150 g margarina, 1 galbenus, 150 g zahar, 1 plic praf de copt, 3-4 linguri de smantana, 250 g faina,250 g zahar,200 g nuca de cocos:Crema:6 galbenusuri,6 linguri de zahar,200 g unt.
  • Mod de preparare

    Pentru prajitura cu nuca de cocos si crema de ou se face un aluat obisnuit, apoi se fac doua foi. Se intinde o foaie peste care se pune compozitia in tava, tapetata cu faina, la copt, dupa care se adauga o crema facuta din sase albusuri si unul ramas de la foaie, care se bat spuma cu 250 g zahar si se adauga 200 g nuca de cocos. Se aseaza cea de-a doua foaie deasupra si se da la cuptor. Dupa ce s-a copt, se lasa la racit, apoi se adauga deasupra o crema facuta astfel: se bat pe aburi sase galbenusuri cu sase linguri de zahar, iar dupa ce s-a racit, se adauga 200 g unt frecat spuma. Se unge prajitura deasupra cu crema de ou, apoi se glazureaza cu glazura de ciocolata calduta.

  • Mod de servire

    Prajitura cu nuca de cocos si crema de ou se taie dupa 3-4 ore si se serveste.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

  • calugarita

    o reteta pe cat de simpla, pe atat de delicioasa,am pus semn de carte ca o fac de Craciun!

    2011-11-19 la 20:21
Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.5967 :: 19.67MB