Pentru crema amestecam 150 lapte cu cele 4 linguri zahar plus amidonul. Restul de lapte se toarna intr-o cratita, se adauga untul si ciocolata alba
Pentru crema amestecam 150 lapte cu cele 4 linguri zahar plus amidonul.
Restul de lapte se toarna intr-o cratita, se adauga untul si ciocolata alba maruntita si se incalzeste la foc mic pana da in clocot. reducem focul si adaugam amestecul de amidon, amestecand mereu pana se ingroasa. E suficient de groasa daca atunci cand radem partea de jos a oalei cu lingura, se vede fundul oalei. O lasam la racit.
Pentru glazura se pun toate ingredientele la bain-marie si se amesteca pana se obtine o crema,si o lasam sa se raceasca.
Se asambleaza : 1 foaie blat, 1 strat crema si tot asa.
Deaspura punem glazura si razuim putina ciocolata alba.
Alte prajituri recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm pregătit o rețetă rapidă si delicioasă de cartofi tip acordeon, la cuptor. Condimentul de cartofi de la Delikat le-a...
Cartofi noi, cu afumatura, la cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii