No SSO cookie

Prajitura Dalmatian

Postat de

(0/ 0)
  • Complexitate Medie

    • Ingrediente

      Blat:
      8 albusuri, 12 linguri de zahar, 100 g mac, 100g nuca de cocos si 4 linguri de faina.
      Crema:
      8 galbenusuri, 8 linguri de zahar, 7 linguri de lapte, 3 linguri de faina.
      Mai avem nevoie de un pachet biscuiti Petit Beurre, cafea sau cola pentru insiropat biscuitii si glazura de ciocolata.
    • Mod de preparare

      Blat: 8 albusuri se bat spuma cu 12 linguri de zahar, se adauga 100 g mac, 100g nuca de cocos si 4 linguri de faina. e coace in tava tapetata cu hartie de copt pana la proba scobitorii. Se lasa sa se raceasca. Crema: 8 galbenusuri se freaca cu 8 linguri de zahar pana se albesc, se adauga 7 linguri de lapte si 3 linguri de faina. Se fierb pe foc mic pana se ingroasa. Cand se raceste se amesteca cu un pachet de unt frecat spuma. Asamblare: Crema se intinde peste blat, se aseaza un strat de biscuiti insiropati cu cafea sau cola (de obicei folosesc cola, dar ultima data au fost pentru o comanda si i-a dorit insiroparti cu cafea si mi s-a parut foarte interesanta combinatia dintre crema dulce si cafea). Deasupra se pune glazura de ciocolata si se presara cocos.
    • Mod de servire

      Pofta buna!

      Reteta Prajitura Dalmatian a fost propusa de anielarobu pe forum culinar.ro

      Alte retete de prajituri gasiti aici:
      Prajitura cu caise,
      Prajitura cu branza dulce de vaca,
      Prajitura de vanilie rapida si buna
     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    • mariabianka1

      de fel sa puneti mai mult de cat scrie

      2011-07-13 la 07:53
    Adaugă reţetă

    Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.6010 :: 19.67MB