Pentru prajitura Indiana, se bat albusurile spuma cu zahar, apoi se adauga galbenusurile pe rand, iar la urma, faina sub forma de ploaie.
Pentru prajitura Indiana, se bat albusurile spuma cu zahar, apoi se adauga galbenusurile pe rand, iar la urma, faina sub forma de ploaie. Se amesteca incet si se aseaza intr-un pos cu dui, dupa care se coc pe o tava tapetata cu hartie alba, la distanta de doi centimetri, la foc moderat. Dupa ce s-au racit, se taie capacul, apoi se umplu cu frisca, iar la final, capacul se da printr-o glazura de ciocolata sau prin fondant. Se face o crema din 800 g frisca batuta cu 300 g zahar, 1 plic de zahar vanilat si 150 g ciocolata topita.
Prajitura Indiana se serveste dupa ce s-a racit.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.
Friptura de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii