No SSO cookie

Prajitura Petre Roman

Postat de

(5/ 1)
Prajitura Petre Roman

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Blatul:
    10 oua, 10 linguri de zahar, 10 linguri de nuca si 10 linguri de faina cu varf.
    Crema:
    4 galbenusuri, o cana de zahar, 4 linguri de faina si o cana de lapte, 1si ½ pachet de unt.
    Glazura:
    4 albusuri ,7 linguri de zahar.
  • Mod de preparare

    Pentru prajitura Petre Roman se face un blat din care se coc trei foi, pe dosul tavii.

    Separat se topesc 12 linguri de zahar si se intind pe fiecare foaie.

    Crema - 4 galbenusuri, o cana de zahar, 4 linguri de faina si o cana de lapte. Se fierbe incet, iar dupa ce s-a racit, se adauga 1 si ½ pachet de unt.

    Pentru glazura - 4 albusuri se bat cu 7 linguri de zahar pe baie de aburi pana se ingroasa, apoi se pun peste ultima foaie si, la final, se rade ciocolata.

  • Mod de servire

    Prajitura Petre Roman se serveste dupa ce s-a racit.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.4174 :: 18.72MB