No SSO cookie

Prajitura pufoasa cu branza de vaci

Postat de

(5/ 2)
Prajitura pufoasa cu branza de vaci

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    7 oua,
    300 g zahar,
    5 linguri de smantana,
    7 linguri de iaurt,
    coaja de lamaie,
    sare,
    200 ml ulei,
    o lingurita de amoniac si
    2 ½ cani de faina.
    700 g branza ,
    200 g zahar,
    3 oua intregi,
    un plic de vanilie si
    4 linguri de gris.
  • Mod de preparare

    Pentru prajitura pufoasa cu branza de vaci, se bat spuma albusurile cu zahar, adaugam apoi galbenusurile, smantana, iaurtul, uleiul, lamaia, praful de amoniac si faina. Punem compozitia in tava tapetata cu margarina si faina. Peste compozitie, punem cu lingura pasta din branza, facuta din 700 g branza amestecata cu 200 g zahar, 3 oua intregi, un plic de vanilie si 4 linguri de gris, dupa care dam la cuptorul incalzit, timp de 45 de minute.

  • Mod de servire

    Dupa ce s-a copt pudram prajitura pufoasa cu branza de vaci cu zahar pudra si o portionam dupa dorinta, apoi o servim.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.9213 :: 18.71MB