No SSO cookie

Prajitura Toscana

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Blatul: 6 oua, 200 g zahar, 200 g faina, o lingura de cacao, 50 ml ulei, 2 linguri de apa, 1 plic praf de copt. Siropul: 300 g zahar, 4 linguri de apa,cacao, rom, vanilie si lamaie.Crema:200 g zahar, 50 ml lapte, 30 g cacao, 2 oua intregi ,coaja de la 2 lamai,200 g unt.
  • Mod de preparare

    Pentru prajitura Toscana se face un blat, care se coace si dupa ce se raceste, se taie in doua. Siropul – 300 g zahar, 4 linguri de apa si cacao se fierb timp de 10 minute, iar dupa ce s-a racit, adaugam rom, vanilie si lamaie. Crema – 200 g zahar, 50 ml lapte, 30 g cacao, 2 oua intregi si coaja de la 2 lamai se amesteca la foc mic. Dupa ce s-a racit, adaugam 200 g unt.

  • Mod de servire

    Dupa ce s-a racit, prajitura Toscana se serveste.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.5526 :: 19.67MB