No SSO cookie

Pricomigdale cu nuca

Postat de

(5/ 1)
Pricomigdale cu nuca

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    4 albusuri, 250 g zahar, un plic zahar vaniliat, 250 g nuca macinata, hartie de copt
  • Mod de preparare

    Pricomigdale cu nuca este o reteta de prajitura delicioasa. Se pun albusurile intr-un bol si se bat spuma.Se adauga zaharul in ploaie se se continua mixarea pana se obtine o compozitie de bezea foarte groasa.Este foarte important ca bezeaua pentru copt la cuptor sa fie batuta cu mixerul cel putin 40 de minute.

    Semnul ca s-a batut bine bezeua este ca aceasta sa se desfaca cu usurinta de pe peretii bolului sau al recipientului in care s- a batut.

    Se adauga nuca macinata, se incorporeaza usor, in acelasi sens si se pune compozitia in pos. Se toarna in tava tapetata cu hartie pentru copt, sub forma de banuti. Pricomigdalele se coc 10 minute cu usa inchisa, apoi se usuca cu usa intredeschisa.

  • Mod de servire

    Pricomigdalele se servesc cu lapte, cafea sau ceai.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.5325 :: 19.67MB