No SSO cookie

Salam de biscuiti (de post)

Postat de

(5/ 2)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      300g biscuiti de post; 50g margarina; aproximativ 100ml apa(depinde de biscuiti); rahat 4-5 bucati; 30g cacao; stafide, fistic; nuca macinata; esenta de rom;
    • Mod de preparare

      1.Se pune la topit in apa, rahatul, margarina si cacao si se pun pe foc. Dupa ce da in cateva clocote se da deoparte.

      2. Separat se macina biscuitii (sau se strivesc cu sucitorul), o parte se rup bucatele mai mari. Se amesteca intr-un castron nuca macinata si biscuitii. Se pun cacao pe foc

      3. Se toarna lichidele peste si se amesteca cu mult curaj, pana devine ca o pasta. Daca mai este nevoie se mai adauga apa, eventual ceva suc de la compot, sau sirop de zahar daca nu sunt biscuitii destul de dulci.

      4.Se adauga stafidele, esentele, au am pus si fructe confiate si putina scortisoara.

      5. Se omogenizeaza si apoi se pune in pungi, sub forma de suluri rotunde sau patrate. Una am plimbat-o prin cocos inainte de ambalare.

      6. Dupa refrigerare de macar o ora se taie felii si se mananca cu pofta maxima! Speram sa va placa!

    • Mod de servire

      Reteta de salam de biscuiti de post a fost propusa de Guguluff

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    • trix1001

      E o reteta buna, iti multumesc. Cu toate, ca exista mii de variante pe tema asta, si nu am urmat reteta punct cu punct, totusi acesta mi-a placut. Am pus in el si putin bitter, nu numai esenta de rom. A iesit foarte-foarte gustoasa.

      2010-03-13 la 15:45
    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.9173 :: 19.67MB