No SSO cookie

Salam de biscuiti dat prin nuca de cocos

Postat de

(5/ 3)
Salam de biscuiti dat prin nuca de cocos

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    1/2 kg biscuiti 300 g nuci 25 ml esenta rom 170 ml apa 50 g cacao zahar vanilat, coaja de portocala, un varf cutit sare nuca de cocos
  • Mod de preparare

    Salamul de biscuiti dat prin nuca de cocos este o prajitura delicioasa. Biscuitii se pun intr-o punga de plastic si se sfarama, de marimea unei alune. Nucile se pun pe o tava si se tin 5-10 minute in cuptor, apoi se pun intr-o punga de plastic si se sfarama cu sucitorul. Apa, un varf de cutit de sare si zaharul se pun pe foc, intr-o cratita de 3 l, pana cand se topeste zaharul. Apoi se ia de pe foc si se coaja de portocale. Se adauga nucile, biscuitii, cacaua. Se amesteca cu grija compozitia de salam de biscuiti, prin rasturnare.
    Se ia o foaie de plastic si se aranjeaza pe ea cateva linguri din compozitia de salam de biscuiti. Se ruleaza apoi foaia si se preseaza, astfel incat ingredientele sa se lipeasca intre ele. Salamul de biscuiti astfel format se pune in frigider pentru cateva ore, apoi se poate taia in felii. Salamul de biscuiti se da prin nuca de cocos.

    Reteta a fost propusa de blogul culinar Retetele Anei.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.4706 :: 19.68MB