Sarlota de cafea cu ciocolata este un desert deosebit. Pentru a face aceasta reteta de sarlota aveti nevoie de piscoturi, cafea, lichior de cafea si lapte.
Sarlota de cafea cu ciocolata este un desert deosebit. Pentru a face aceasta reteta de sarlota se taie intai piscoturile se taie in jumatate, se inmoaie in cafeaua amestecata cu lichiorul de cafea si se aseaza radial (vertical) pe marginea cupelor.
Cafeaua instant se dizolva in lapte, dupa care se adauga continutul plicului de sarlota si se omogenizeaza cu un mixer timp de 3 minute. Sarlota de cafea cu ciocolata astfel rezultata se toarna imediat in cupe, peste piscoturi si se tine la rece pentru aproximativ 1-2 ore.
Sarlota de cafea cu ciocolata se decoreaza cu boabe de cafea.
Alte retete de dulciuri recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugaIdeea mi-a venit gandindu-ma la dleicioasele fasii de pui de la KFC. Au iesit dleicioase alaturi de un sos coctail.
Bastonase de pui crocante si aromateIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii