No SSO cookie

Tarta cu dulceata

Postat de

(5/ 1)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      Aluat tarta: -300 faina -150 gr unt sau margarina -125 fr zahar pudra -50 ml lapte -dulceata la alegere -un praf de sare
    • Mod de preparare

      Se cerne faina impreuna cu sarea intr-un caston mai mare. Se adauga untul sau margarina taiat bucati si se amesteca cu degetele, pana se obtine un aluat sfaramicios. Se adauga zaharul, apoi laptele. Se framanta pana se formeaza un aluat uniform, mai tare. Se infasoara in folie alimentara si se pune la frigider pentru circa 1 ora.
      Se intinde si se pune intr-o forma de tarta. Deasupra se pune dulceata. Taiem floricele din aluatul care ne mai ramane si le punem deasupra.

    • Mod de servire

      Cine doreste poate lasa tarta simpla fara model. Se serveste dupa ce s-a racorit.
      Alte retete recomandate:

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.6762 :: 19.67MB