Se fierb intr-un vas laptele cu vanilia, ciocolata si zaharul, se amesteca pana se topeste zaharul, apoi se ia vasul de pe foc si se lasa acoperita.
Se fierb intr-un vas laptele cu vanilia, ciocolata si zaharul, se amesteca pana se topeste zaharul, apoi se ia vasul de pe foc si se lasa acoperita. Se inmoaie fecula cu o lingura de lapte rece si se adauga in compozitie. Se pune laptele din nou pe foc sa fiarba in clocote mici, se amesteca pana capata consistenta unei creme, se ia de pe foc si se amesteca pana se raceste compozitia. Se adauga galbenusurile, pe rand, amestecand dupa fiecare. Se bat albusurile spuma tare si se inglobeaza usor in compozitie. Se tapeteaza o forma cu unt si cu pesmet si se pune compozitia in forma. Se coace sufleul in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 20 de minute.
Se serveste fierbinte.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPrimavara, martisoare, ghiocei... Ce s-ar mai potrivi la fix in acest tablou de martie? Exact: un desert fin! Tortul Red...
Desert tort red velvet sau catifea rosieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii