No SSO cookie

Crema de ciocolata cu rom pentru tort

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    unt - 400 g
    zahar - 400 g
    cacao - 100 g
    oua - 4 bucati
    lapte - 100 ml
    esenta de rom - 30 ml
    zeama de lamaie - 25 ml
  • Mod de preparare

    Pentru crema de ciocolata cu rom pentru tort se formeaza un aparel din: zahar, lapte, cacao, oua, se pune pe foc si se fierbe in 3-4 clocote, pana se ingroasa. Se lasa la racit. Untul se alifiaza, se adauga esenta de rom, zeama de lamaie si se amesteca cu aparelul fiert, amestecand usor. Aceasta Crema de ciocolata cu rom se poate folosi la umplerea blatului de tort sau la umplerea diferitelor prajituri.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2545 :: 19.67MB