No SSO cookie

Tort cu branza

Postat de

(0/ 0)
  • Complexitate Medie

    • Ingrediente

      blaturi de tort cumparate (gata facute),
      creme de branza- pe care le alegem,
      alune,
      stafide
      nuci
      0,2 ml rum.
    • Mod de preparare

      Desfacem blaturile gata facute, ungem fiecare felie cu crema de branza dupa care punem nuci, alune si stafide. Trebuie stiut ca stafidele, inainte de a fi puse peste crema de branza, se tin cam 20 minute in rom, sau, daca nu aveti, esenta de rom diluata cu putina apa. Dupa ce ungem toate blaturile cu crema de branza si presaram nuci si stafide, peste ultimul blat punem crema de branza sau frisca, si imbracam tortul uniform.

    • Mod de servire

      Tortul cu branza se serveste rece, cu decor dupa imaginatia si gustul fiecaruia.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.3061 :: 19.67MB