No SSO cookie

Tort cu fructe de padure si crema de vanilie

Postat de

(5/ 1)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      1 blat de tort din comert (3 blaturi)
      350-400 ml lapte
      500 gr frcute de padure congelate (in functie de preferinte)
      1 plic praf de spuma pentru deserturi cu gust de frisca (light)
      1 plic crema pentru prajituri cu gust de vanilie (dupa preferinte)
      1 sticluta esenta de vanilie
      2-3 pliculete zahar vanilat
    • Mod de preparare

      Se scot fructele de padure din congelator cu 15-20 minute inainte de preparare. Se separa cele 3 blaturi si se insiropeaza mai ales pe margini cu apa cu esenta de vanilie (doar cateva picaturi). Se prepara crema si frisca conform indicatiilor de pe ambalaj si se incepe aranjarea cremei si a fructelor pe primele 2 blaturi. Se orneaza apoi dupa preferinte blatul superior, doar cu frisca si fructele de padure.
    • Mod de servire

      Se poate servi imediat, neaparat cu sampanie sau lichioruri dulci.
      Alte retete recomandate:
     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2910 :: 19.68MB