No SSO cookie

Tort Diplomat cu ananas

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    800 g smantana, 8 oua, 400 g zahar, 2 linguri de gelatina, piscoturi, vanilie,stafide, ananas, portocale si banane
  • Mod de preparare

    Pentru tortul Diplomat cu ananas se bat galbenusurile cu zahar pe baie de aburi, pana se face ca o smantana groasa, apoi separat se inmoaie gelatina in zeama de la compot. Dupa ce se raceste crema de oua, se adauga gelatina, frisca, fructele taiate cubulete si albusurile batute spuma. Se pune in tava celofan sau nylon, se toarna compozitia cu fructe cu tot si se lasa la rece.

  • Mod de servire

    Tortul dimplomat cu ananas se rastoarna pe un platou si se serveste ornat cu frisca si ciocolata.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

  • calugarita

    si cu cele 800 gr de smantana din ingrediente ce se intampla??

    2011-11-11 la 17:31
Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.3920 :: 19.67MB