No SSO cookie

Tort Jofre

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    5 linguri cacao, 100 ml apa, 300 g zahar, 8 oua, 2 linguri mari de faina, 1 cutie mare margarina Rama, o cutie 500 ml frisca Hulala, o cutie compot ananas, un pumn nuci
  • Mod de preparare

    Crema 1
    Apa+zaharul+cacaua se fierb la foc mic pana se face o pasta (ca o miere) - nu mai mult ca se zahariseste. Se lasa sa se raceasca amestecandu-se din cand in cand. Cand s-a racit se amesteca cu cele 8 galbenusuri.
    Blatul: albusurile batute spuma tare se amesteca cu faina si 5 linguri din crema 1. Se pune la copt intr-o tava unsa cu margarina.
    Crema 2:
    Margarina Rama se freaca bine, impreuna cu restul de crema 1 si nuci(optional). Se pune putin cate putin ca sa nu se taie.
    Se taie blatul in doua. Se ajeaza primul strat, se insiropeaza cu siropul de la compot. Se pune crema 2, un strat de frisca, cateva bucatele de ananas, a doua parte ablatului care se insiropeaza.se orneaza cu frisca.
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2625 :: 19.62MB