No SSO cookie

Tort la pahar

Postat de

(5/ 3)
Tort la pahar

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Blat:
    2 oua
    2 linguri de zahar
    2 linguri cacao
    esenta de rom
    1/2 cana de faina
    1/2 praf de copt
    Crema:
    500 g lapte
    zeama de la 1/2 lamaie
    150 g zahar
    4 linguri faina
    100 ml frisca
    capsuni
  • Mod de preparare

    Blatul:

    -mixam oaule cu un praf de sare si zaharul pana isi dubleaza volumul(devine ca o crema)amestecam faina cu cacao si praful de copt dupa care incorporam in crema de ou.
    Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.
    Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care decupam cerculete cu paharul.

    Crema:

    -laptele il amestecam cu zaharul,faina si punem pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa.adaugam zeama de lamaie si lasam sa se raceasca.
    Mixam frisca dupa care o incorporam in crema racita.

    Asamblare:

    -asezam un blat pe fundul paharului,crema-capsuni taiate bucati, crema-blat-crema si capsuni.

    http://shabbychicshop.ro/trandafir-easy-life/100-set-cani-2-buc-trandafir-easy-life.html

  • Mod de servire

    Servim tortuletele la pahar cu capsuni in portii individuale.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1936 :: 19.67MB