Se framanta bine faina, ouale, praful de copt, zaharul, smantana si praful de sare. Aluatul obtinut se intinde intr-o foaie subtire, se taie rondele c
Se framanta bine faina, ouale, praful de copt, zaharul, smantana si praful de sare. Aluatul obtinut se intinde intr-o foaie subtire, se taie rondele cu un pahar mic si fiecare rondea se cresteaza imprejur de 4 ori (mijlocul ramanand intreg). Se pun cate 4-5 rondele una peste alta si la mijloc se apasa cu degetul ca sa se lipeasca intre ele. Se prajesc in ulei incins(ca minciunelele)pana se rumenesc. Se scot cu lingura de spuma si se pun pe o hartie alba ca sa se raceasca. Se presara cu zahar pudra si pe fiecare se pune cate o visina din dulceata.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii