Portocalele se spala si se curata de coaja. Piersicile si caisele se spala si se descojesc. Strugurii se spala si se desfac bobitele de pe ciorchine.
Portocalele se spala si se curata de coaja. Piersicile si caisele se spala si se descojesc. Strugurii se spala si se desfac bobitele de pe ciorchine. Capsunile si murele se spala. 1/3 din cantitatea de suc de portocale se amesteca cu zahar si gelatina pulbere si se lasa 10 minute in repaus. Separat, restul de suc de portocale se mixeaza cu pulpa de portocale si se adauga peste amestecul cu gelatina. Jeleul format se amesteca cu iaurt. Se pun in cupe straturi alternative de fructe (capsuni, mure,caise,struguri,piersici) si jeleu. Ultimul strat contine decorul realizat din fructe si frunze de menta.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macO rețetă care e de mult timp pusă pe lista de probat, i-a venit în sfârșit rândul! După atâtea...
Aperitiv oua scotieneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii