Se curata ciupercile, taindu-le numai partea care sta in pamant. Se spala bine, se scoate cotorul, se taie marunt, se adauga sare si piper dupa gust.
Se curata ciupercile, taindu-le numai partea care sta in pamant. Se spala bine, se scoate cotorul, se taie marunt, se adauga sare si piper dupa gust. Se asaza ciupercile in tava sau pe o farfurie de piatra, una langa alta, cu partea cotorului in sus. Se umplu cu amestecul din cotoare si verdeata. Se toarna uleiul peste ele si se stoarce zeama de la o lamaie. Se pun in cuptorul incins 25 minute.
Se servesc reci
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm vrut sa-mi danseze si mie balerina asta,ca doar am implinit 300 de retete.I-am promis ca-i fac o fusta frumoasa,acum ca...
Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii