Paste de spanac cu calamar si rosii sunt o reteta delicioasa si sanatoasa. Daca aveti rosii micute arata mai aspectuos. Taiem rosiile in sfreturi, apoi le feliem Frunzele de busuioc le-am lasat
Pregatim toate ingredientele. Daca aveti rosii micute arata mai aspectuos. Taiem rosiile in sfreturi, apoi le feliem Frunzele de busuioc le-am lasat intregi (dar se pot si toca). Tocam usturoiul mai grosolan. Curatam tuburile de calamari (chiar daca le cumparati gata curatate controlati interiorul si clatiti). Le taiem inele. Incingem usturoiul in ulei de masline si adaugam inelele de calamari. Le amestecam si lasam la foc iute 7-8 minute. Intre timp condimentam cu sare si piper. Adaugam rosiile si busuiocul, amestecam, si mai lasam cateva minutele pe foc.
Servit cu paste de spanac si stropit deasupra cu ceva ulei de masline. Reteta Paste de spanac cu calamar si rosii a fost propusa de MAYA. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.
Friptura de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii