Carne se pune cu grasimea in sus, se cresteaza grasimea, se unge cu ulei de masline, se presara piper grunjos si sare grunjoasa. Pe o folie de alumini
Carne se pune cu grasimea in sus, se cresteaza grasimea, se unge cu ulei de masline, se presara piper grunjos si sare grunjoasa.
Pe o folie de aluminiu se pune carnea cu grasimea in jos, se unge partea de sus cu ulei si cu mustar Dijon si se condimenteaza.
Se impacheteaza si se lasa la frigider cateva ore
Se scoate si se pune intr-o tava.
Exista 2 variante: fie se prajeste in ulei incins pe toate partile,
fie se pune in cuptor, cat mai sus posibil, la temp maxima pentru 10 minute.
Apoi se micsoreaza focul la 180 de grade si se mai lasa 30 min sau mai putin.
Reteta Muschi de vita cu mult piper a fost propusa de Alis
Alte retete:Friptura de vita la cuptor
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.
Friptura de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii