In vasul in care framantati amestecati bine faina, drojdia, zaharul, sarea, cocosul razuit si esenta de vanilie. Adaugati apoi galbenusurile, laptele,
In vasul in care framantati amestecati bine faina, drojdia, zaharul, sarea, cocosul razuit si esenta de vanilie.
Adaugati apoi galbenusurile, laptele, laptele de cocos, untul moale si framantati pana obtineti un aluat neted si nelipicios.
Puneti aluatul la dospit, intr-un vas acoperit pana isi dubleaza volumul, apoi impartiti-l in 10 bucati din care formati suluri pe care le infasurati asemenea unui cuib.
Asezati cuiburile intr-o tava in care ati pus hartie de copt, ungeti-le cu galbenus de ou batut cu putin lapte, presarati deasupra putin zahar tos si dati-le la cuptorul preincalzit la 200 gr. timp de 15-20 minute, pana se rumenesc.
Pofta buna!
Reteta Cuiburi cu cocos a fost propusa de KikenHana pe forum culinar.ro
Alta reteta cu cocos gasiti aici: Mini delicii cu miere si cocos
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineReteta aceasta ma bantuie de ceva vreme, rulada cu capsuni am mai facut, dar Swiss Roll este pur si simplu cea mai buna. O...
Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii