Se infierbanta margarina, se adauga faina, se adauga apoi laptele, treptat, amestecand mereu. Se lasa sa fiarba 3-4 minute, la foc mediu, amestecand.
Se infierbanta margarina, se adauga faina, se adauga apoi laptele, treptat, amestecand mereu. Se lasa sa fiarba 3-4 minute, la foc mediu, amestecand. Se lasa sa se raceasca. Intre timp, ciupercile se spala, se taie marunt si se calesc cu ceapa in putin ulei., pana se inmoaie.
se bat albusurile spuma tare.
Peste aluatul racit se adauga galbenusurile, amestecand mereu, apoi albusurile. Se da repede la cuptor(incins in prealabil) intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet. Se coace cam in 30 de minute.
Dupa ce s-a copt, se scoate tava si peste aluat se asaza ciupercile(eventual se pune o lingurita de faina, sa se lege un sos) si se razuie putin cascaval.
Se ruleaza usor si se pune deasupra smantana si se mai da un pic la cuptor- 5 minute.
Aluatul nu trebuie sa se coaca prea tare, caci altfel devine sfaramicios si nu se mai poate rula.la inceput trebuie temperatura putin mai ridicata, apoi se lasa la mediu.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsPlecand de la acceptiunea cuvantului GÓDINĂ, godine, s. f. (Reg.) Specie de pepene galben cu coaja lucioasă, m-am...
Tarta cu crema de vanilie si pepene galbenIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii