Se fierbe laptele cu zaharul si vanilia, se adauga nucile, cacaua si romul. Cind fierbe bine se adauga pesmetul. Amestecind mereu se lasa compozitia s
Se fierbe laptele cu zaharul si vanilia, se adauga nucile, cacaua si romul. Cind fierbe bine se adauga pesmetul. Amestecind mereu se lasa compozitia sa fiarba pina se ingroasa bine. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Cind se poate tine mina pe compozitie fara sa friga, se formeaza din ea cartofi (bulgari in forma de cartofi) care se tavalesc prin cacao. Se asaza pe farfurie. Cartofii se pot pastra maxim 2-3 zile la rece.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO reteta in ton cu vremea de-afara.
Placinta (melcisori) cu mereChiar daca nu esti fan peste, iti garantez ca aceasta reteta de pastrav la cuptor te va cuceri. Reteta video pas cu pas o...
Pastrav somonat la cuptor
Comentarii