No SSO cookie

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Cauta retete in categoriile:

Specific

Regim alimentar

Vizualizeaza dupa

Retete culinare cu maduva

1 - 10 reţete afişate din cele 22 găsite
  • Supa din oase de vitel

    Timp de gătire: 2 ore 40 minute

    Supa din oase de vitel

    postat de culinar in 2014 Oct 28

    Supa din oase de vitel este delicioasa. Oasele rumenite inainte la cuptor dau o aroma si o savoare deosebita acestei retete de supa.

  • Supa de oase de vaca

    Timp de gătire: 2 ore

    Supa de oase de vaca

    postat de culinar in 2007 Mar 25

    Oasele se spala, se sareaza si se asaza intr-o tava pe un singur rind. Ceapa, morcovii si telina se taie in bucati mari si se asaza in tava peste oase

  • Supa traditionala din carne de vita

    Supa traditionala din carne de vita

    postat de culinar in 2012 Iun 28

    Pentru supa traditionala din carne de vita se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se ia, cu grija, toata spuma, apoi se adauga legumele.

  • Rulada delicioasa de carne

    Timp de gătire: 1 ora

    Rulada delicioasa de carne

    postat de ioanas in 2011 Aug 31

    Pentru rulada de carne se da prin masina de tocat, carne de porc sau de vitel, impreuna cu slanina si o felie groasa de paine, muiata in lapte si stoarsa.

  • Consome

    Timp de gătire: 45 minute

    Consome

    postat de ggaby in 2011 Ian 13

    Se sparg oasele, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Se curata de spuma, iar dupa 2 ore de fiert se adauga legumele curatate, spalate si taia

  • Aperitiv cu maduva

    Timp de gătire: 30 minute

    Aperitiv cu maduva

    postat de ggaby in 2010 Dec 14

    Maduva se curata in apa rece de pielite. Se pune apoi la fiert in apa fiarta cu sare, in care se adauga ceapa curatat si taiata in sferturi. Dupa 15

  • Ficat de gaina cu sos Bechamel

    Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Medie

    Ficat de gaina cu sos Bechamel

    postat de ggaby in 2010 Oct 18

    Se curata ficatul, i se indeparteaza vezica cu fierea, apoi se toaca foarte marunt impreuna cu maduva. Se incorporeaza, pe rand, galbenusurile. Separ

  • Bors din carne de vaca

    Timp de gătire: 1 ora

    Bors din carne de vaca

    postat de ggaby in 2010 Oct 10

    Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu osul sa fiarba intr-un vas cu apa. Se curata de spuma si se lasa la fiert pe foc mic. Dupa aproxi

  • Supa din rasol de vaca

    Timp de gătire: 1 ora

    Supa din rasol de vaca

    postat de ggaby in 2010 Oct 09

    Rasolul se pune la fiert pe foc mic. Cand incepe se faca spuma, aceasta se indeparteaza si se adauga legumele maruntite si dupa inca o jumatate de or

  • Gusa de vita cu cascaval

    Timp de gătire: 45 minute

    Gusa de vita cu cascaval

    postat de monsherik in 2010 Iul 01

    Gusa si cascavalul se prajesc putin in ulei, apoi se adauga maduva de pasare.Se lasa sa se prajeaca impreuna pana se imbina ingredientele.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1365 :: 15.71MB