Se fierb macaroane in mod obisnuit, dupa indicatiile de pe punga. Se razuieste branza, de preferat pe razatoarea mica. Se taie slaninuta cuburele cat
Se fierb macaroane in mod obisnuit, dupa indicatiile de pe punga. Se razuieste branza, de preferat pe razatoarea mica. Se taie slaninuta cuburele cat de mici si, se incearca, egale. Se pune slaninuta la prajit. Macaroanele se spala cu apa calda si se rastoarna peste slaninuta dupa ce aceasta a devenit crocanta. Se amesteca si apoi se adauga branza. Se amesteca pana se topeste branza.
In loc de branza telemea, se poate folosi cu succes cascaval sau orice alt tip de branzeturi, dupa preferinta.
Se servesc cu SMANTANA din belsug!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaNumai cand imi amintesc de tocanita taraneasca de cartofi, a mamei, preparata cu carne de porc de la oala cu untura, salivez....
Mancare taraneasca de cartofi si ciolan afumatIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii