No SSO cookie

Coltunasi cu branza de vaci si smantana

Postat de

(5/ 1)
Coltunasi cu branza de vaci si smantana

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    400g faina
    1 ou
    300g branza de vaci
    2 galbenusuri
    100g unt
    sare
    smantana
  • Mod de preparare

    Se cerne faina pe o planseta, se adauga oul si putina apa si se amesteca pana se incorporeaza toata faina. Daca e nevoie se poate adauga apa. Coca se framanta cu mana pana ce nu se mai lipeste de degete. Apoi se intinde pe planseta bine infainata si se decupeaza in forma dorita. Fiecare disc se umple cu branza de vaci, bine scursa de zer, amestecata cu galbenusuri, sare, si cu putin zahar dupa gust. Se inchid coltunasii si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se fierb 10-15 minute, amestecand cu o lingura de lemn ca sa nu se lipeasca intre ei sau de fundul oalei.

    Din momentul in care s-au ridicat la suprafata coltunasii se mai fierb 5-6 minute. Se strecoara si se scurg de apa in exces, se oparesc cu unt fierbinte si se servesc cu smantana proaspata.

  • Mod de servire

    Coltunasii cu branza si smantana se servesc calzi.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Alte reţete din subcategoriile

Mai multe subcategorii

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2001 :: 19.66MB