No SSO cookie

Friptura de berbec

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    1 kg piept de berbec,
    1 ceasca de ulei,
    1 lingura de unt,
    sare,
    piper boabe,
    1 pahar de vin alb,
    usturoi,
    1 lingura de verdeata tocata,
    1 lingura de otet,
    1 foaie de dafin,
    1 ceapa,
    1 telina
  • Mod de preparare

    Intr-un vas mare, pe jumatate plin cu apa rece, se pune carnea de berbec, o ceapa taiata felii, telina taiata in patru si o lingura de otet. Dupa gust, se poate adauga si o foaie de dafin. Se marineaza carnea zece ore, dupa care se scoate, se spala in apa rece si se pune intr-o tava cu o ceasca de ulei, sare, piper boabe si o ceasca de apa. Se introduce in cuptorul cald si se lasa la foc potrivit. Se intoarce friptura, se adauga vinul si se continua coacerea pana cand friptura se rumeneste frumos. Cand este gata, se pune deasupra o lingura de unt si verdeata tocata.
  • Mod de servire


    Se serveste fierbinte, cu garnitura de legume sote.

    Alte retete care contin carne:

    Salata din piept pui
    Piept de pui cu ciuperci
    Pui cu cartofi la cuptor
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2281 :: 19.62MB