No SSO cookie

Friptura de porumbei

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    3-4 porumbei,
    2 linguri unt,
    sare,
    4-6 boabe de piper,
    1 foaie de dafin,
    2 cuisoare,
    2-3 linguri zeama de carne,
    Pentru bait:
    2 pahare vin,
    1 pahar apa,
    1 morcov,
    2 catei de usturoi,
    1 ceapa,
    5-6 boabe
    piper,
    1 lingurita cimbru,
    1 foaie dafin
  • Mod de preparare

    Porumbeii curatati si spalati se tin in baitul preparat din ingredientele de mai sus, doua zile. Se taie apoi in patru bucati si se pun intr-un vas cu unt incins. Se sareaza si se adauga boabele de piper, foaia de dafin, cuisoarele, cateva linguri din baitul in care au stat si zeama de carne. Se dau la cuptor si se intorc din cand in cand bucatile ca sa se prajeasca pe ambele parti.
  • Mod de servire

    Friptura se serveste cu garnitura de mazare sau cartofi.

    Alte retete culinare:

    Piftie de curcan Friptura de vita la cuptor Rulada de porc
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1559 :: 19.62MB