No SSO cookie

Pulpa si coaste de miel cu cartofi marinati, copti si prajiti

Postat de

(0/ 0)
Pulpa si coaste de miel cu cartofi marinati, copti si prajiti

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Ca sa fiu sincer, nu fac niciodata dupa cantitate, ci dupa ochi :) Am folosit cat am avut: o pulpa de miel intreaga si coastele de pe o parte a animalului. Si o tava cu cartofi :)
  • Mod de preparare

    Pulpa si coastele de miel cu cartofi marinati, copti si prajit este o reteta traditionala si foarte delicioasa de Paste. Am condimentat carnea cu cimbru, busuioc, maghiran, menta si scortisoara (imi palce mult sa imbin condimente mai traditionale, ca sa zic asa, cu condimente mai exotice pt. papilele gustative ale romanului), sare, piper si boia, toate amestecate intr-o canuta cu ulei de floarea soarelui (nu ama vut alt ulei mai aromat) si am lasat carnea in frigider pana a 2-a zi.
    Cartofii, la fel, i-am lasat la marinat (cu tot cu coaja si taiati) dupa modelul lui Rob Rainford, in ulei, cimbru, oregano si zeama de lamaie.
    A 2-a zi am pus separat, la cuptor, carnea si cartofii.
    Carnea am lasat-o la foc mic si acoperita cu folie de aluminiu 2 ore, apoi am descoperit-o si am mai lasat-o o ora jumate' la foc putin mai puternic.
    Cartofii nu i-am lasat sa se coaca de tot.
    I-am prajit in ulei.
    Spre sfarsit am facut un mujdei clasic din usturoi, ulti, apa si sare si am stropit carnea cat inca era la cuptor.
    Apoi am pus carnea si cartofii pe farfurie, gogosarii, am "alintat" si cartofii cu niste mujdei si gata!
    Pofta buna!

  • Mod de servire

    Pozele spun totul :P

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1876 :: 19.68MB