No SSO cookie

Tuslama regala

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    2,5 kg de burta, 2 morcovi, 2 cepe, o capatana de usturoi, o radacina de hrean,boabe de piper, sare si delicat dupa gust
  • Mod de preparare

    Pentru tuslamaua regala, burta se spala bine, se taie bucati si se pune la fiert cu apa, sare, boabe de piper, ceapa, morcov, dupa care se fierbe timp de patru pana la sase ore. Dupa ce a fiert, se taie fasii mai mari decat taiteii de casa si se pune intr-o cratita la calit cu ulei si o ceapa. Dupa ce s-au calit, se adauga hreanul ras pe razatoarea mica si usturoiul batut si amestecat cu sare si ulei. Punem apoi peste burta si lasam sa dea un clocot, apoi se poate servi.

  • Mod de servire

    Tuslamaua regala se serveste calda.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1963 :: 19.66MB