No SSO cookie

Ciulama de pui cu smantana

Postat de

(5/ 2)
  • Complexitate Medie

    • Ingrediente

      1 pui, 2 cepe, 6 linguri smantana grasa, 1 lingura boia de ardei dulce,1 ardei gras, 1 lingura faina, sare,piper,1 legatura patrunjel, 50 ml ulei
    • Mod de preparare

      Se transeaza puiul. Se curata cepele, se toaca si se pun la calit in uleiul incins. Cand ceapa devine transparenta, se pun bucatile de pui, se prajesc putin, se adauga boiaua, se amesteca si se acopera cu apa. Se taie ardeiul gras in doua si se pune la fiert. Se fierbe la foc mic spre mediu pana cand carnea este bine patrunsa.
      Separat, se amesteca faina cu 3 linguri de smantana, se subtiaza cu putina zeama de carne si cand puiul este fiert se toarna in cratita amestecand continuu, pana se leaga.
      Lasati sa mai dea cateva clocote, potriviti de sare si piper. Se ia vasul de pe foc si se adauga verdeata tocata.

    • Mod de servire

      Se serveste cu smantana si cu mamaliga fierbinte.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    • calugarita

      eu o fac cu usturoi in loc de ceapa si este foarte buna!

      2011-11-01 la 15:36
    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.3745 :: 19.67MB