No SSO cookie

Conopida cu carne de porc

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Pentru 5 portii:
    carne de porc - 450 g
    untura/ulei - 100 g (ml)
    conopida - 1,2 kg
    faina - 30 g
    pasta de tomate - 50 g
    morcovi - 100 g
    pastarnac - 50 g
    rosii proaspete - 200 g
    patrunjel verde - 1 legatura
    sare si piper dupa gust
  • Mod de preparare

    Pentru conopida cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii si pastarnacul se curata, se spala si se taie felii. Conopida se desface bucatele, se spala, se tine in apa rece cu sare 10 minute si se opareste. Rosiile se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de carne se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 100 ml apa. Ceapa, morcovii si pastarnacul se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 100 ml apa, se adauga apa fiarta (cca 300 ml), sare si piper. Se fierb cca 20 de minute. Se adauga faina dizolvata si se continua fierberea. Sosul se paseaza peste bucatile de carne, se adauga conopida, rosii si se fierb 10 minute.

    Conopida cu carne de porc se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.3451 :: 19.67MB