No SSO cookie

Cotlet de porc la tava

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Pentru 5 portii:
    cotlet de porc fara os - 600 g
    untura/ulei - 25 g
    morcovi - 50 g
    ceapa - 25 g
    sare si piper dupa gust
  • Mod de preparare

    Pentru cotlet de porc la tava carnea se spala, se scurge si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii. Cotletul se frige la cuptor intr-o tava cu untura sau ulei si 50 ml apa. Cand este pe jumatate fript, se adauga morcovi, ceapa, piper si se stropeste din cand in cand cu jiul format.

    Cotletul de porc la tava se serveste cald, cu diferite garnituri de legume.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2970 :: 19.66MB