No SSO cookie

Fasole scazuta cu afumatura

Postat de

(5/ 1)
Fasole scazuta cu afumatura

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    500 g fasole boabe 1 morcov mare ½ telina potrivita 1 cartof potrivit 1 ceapa medie 1 ceapa mare 700 g scarita de porc suc de rosii marar delikat sare boia iute
  • Mod de preparare

    Fasolea scazuta cu afumatura este o mancare cu carne delicioasa. Fasolea am lasat-o de seara pana a doua zi, in apa rece.
    A doua zi, am spalat bine fasolea care sa umflat, dublandu-si volumul, si am pus-o la fiert in apa colocotita, schimband 3 ape.
    In ultima apa am pus morcovul, cartoful, telina si ceapa mica, taiate bucati, si am lasat sa fiarba.
    Intr-o alta cratita am calit in ulei ceapa cea mare tocata marunt. Cand s-a inmuiat am adaugat boia iute si bucatile de scarita. Am adaugat fasolea fiarta pe jumatate si zeama cat sa acopere. Cand fasolea a fost fiarta, am pus sucul de rosii si am potrivit de sare si delikat. Am mai lasat cateva minute, apoi am adaugat mararul tocat marunt. Am acoperit cu capac pentru ca aromele sa se imbine.

  • Mod de servire

    Fasolea scazuta cu afumatura am servit-o cu paine intermediara de casa si conopida acra. Pofta buna!
    Sursa acestei retete este blogul culinar Simona's World.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.3759 :: 19.67MB